SUNTEM ONLINE!

Salutare tuturor!

În sfârșit, am reușit să demaram acest proiect de suflet: platforma educațională online de testare și e-learning pentru limbile română și engleză.

 

 

Acest proiect are ca public țintă toți elevii de gimnaziu și liceu, în special cei care doresc sa-și continue studiile la diversele facultăți (limbi străine, limba română, drept etc.), academii militare și de poliție, școli militare și de poliție sau alte instituții de învățământ unde se dau examene de limba română (gramatică) și limba engleză.

De asemenea, derulăm cursuri generale și personalizate de dezvoltare a abilităților de comunicare în limba engleză pentru angajații companiilor, cursuri care sunt extrem de apreciate de către clienții noștri.

Pe aceeași platforma veți găsi începând cu săptămânile următoare articole cu diferite informații utile legate de utilizarea limbilor română și engleză, greșeli frecvente, teste gratuite de cunoștințe, informații despre examenele de bacalaureat și admitere, dar și webinarii la care puteți participa în mod gratuit, în cadrul cărora puteți să vă lămuriți anumite aspecte neclare despre aceste doua discipline.

Va mulțumim că vă pasă și că veți face cunoscut în cât mai mare măsură acest proiect educațional.

Cu drag,

Prof. Dr. Alina Nicola

©2021 pregatire-romana.ro. Toate drepturile rezervate.

error: Conținut potejat!!
sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account

%d blogeri au apreciat: