Despre noi

Viziunea noastră este ca:

toți copiii din România să aibă acces la cele mai bune și la îndemână programe, metode și materiale de învățare a limbii române și limbii engleze, oriunde, oricând, astfel încât să aibă șanse egale la examenele și concursurile de admitere la limbile română și engleză sunt discipline de consurs sau examen.

Pregătim modern și eficient pentru examenele de bac și admitere la limba ROMÂNĂ și limba ENGLEZĂ astfel încât cursanții noștri să aibă succesul dorit.

Sufletul acestui proiect este prof. dr. Alina Nicola.

Cu peste 20 de ani de experiență în predarea limbilor română și engleză, Alina este un excelent profesor, cu abilități deosebite în a te face să îți placă și să înveți în așa fel încât să faci față cu brio la orice examen sau concurs pentru care te pregătește.

Mereu deschisă la nou, ea continuă să-și perfecționeze metodele și instrumentele de predare astfel încât ea va fi mereu cu un pas înaintea majorității, fiind capabila, astfel, să ofere cele mai eficace și eficiente programe de pregătire pentru concursurile și examenele la limba română și limba engleză.

©2022 pregatire-romana.ro. Toate drepturile rezervate.

error: Conținut potejat!!
sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account

%d blogeri au apreciat: